Pond Pellets 15 KG (3-6 mm)

Visvoer Pond Pellet is een compleet voer voor alle vijvervissen. Doordat het voer goed verteerbaar is wordt waterverontreiniging tot een minimum beperkt. Mede hierdoor blijft uw vijver helder. De voedingswaarde van Pond Pellet houdt vijvervissen in een goede conditie. U kunt dit voer gedurende het hele jaar blijven gebruiken.

€49,99 per zak

Eiwit
30%
Vet
6%
Ruwe celstof
3.5%
As
6.2%

Top Koi 15 KG (3-6 mm)

De eiwit / vet verhouding is uitstekend gebalanceerd om de groei van Koi te maximaliseren en tegelijkertijd de Koi in een perfecte conditie te houden. Top Koi zorgt er tevens voor dat de mooie slanke vorm behouden blijft. Ook is er probiotica in toegevoegd. De positieve bacteriën bevorderen de darmgezondheid. Zij nemen de plaats in van opportunistische bacteriën in de darm zodat deze ziekte verwekkende bacteriën worden bestreden. Hierdoor neemt de weerstand tegen ziekte toe en wordt gezorgd voor een snellere nutriënten opname in de darmen waardoor het voer beter wordt benut. Met als resultaat; minder mest, dus een verbeterde waterkwaliteit. Ook is er FOR PLUS™ en BIO-MOS® in toegevoegd om uw Koi in een uitstekende gezondheid, top conditie te krijgen en te houden. Dit is vooral belangrijk voor Koi die zeer oud kunnen worden. Daarnaast is er tarwekiemen toegevoegd voor een Vitamine E boost. Verder bevat het astaxanthine en spirulina om de kleuren van de Koi te ondersteunen.

€89,99 per zak

Eiwit
49%
Vet
8%
Ruwe celstof
1.4%
As
10%

Steurvoer 25 KG (3-6 mm)

Steurvoer Premium Select is een zinkend, stabiel, compleet voer voor de steur. Dit voer is gebaseerd op hoogwaardige ingrediënten voor een goede verteerbaarheid. Dit is zeer effectief voor een goed groei. Dit voer bevat viseiwitten die het voer aantrekkelijk maken voor Steur. Premium Select bevat alle noodzakelijke vitamines, mineralen en sporenelementen om de steuren gezond te houden.

€64,99 per zak

Eiwit
34%
Vet
14%
Ruwe celstof
2.1%
As
7%
error: Content is beveiligd!