Over ons

Over ons

Van Leeuwen Vijvervissen. Wij zijn begonnen als hobbyleverancier van vijvervissen maar zijn nu uitgegroeid tot een leverancier voor grote projecten van vijver- en hengelsportvissen. 

Door onze enorme groei van de afgelopen 2 jaar zijn we in de gelegenheid meerdere grote opgroei en stockvijvers in binnen en buitenland te mogen beheren! Waarna wij door middel van gecertificeerd transport uw bestelling tot de laatste schub tot in het water professioneel kunnen begeleiden.

Wij richten ons vooral op de zwaar beschubde spiegelkarper zoals een volschub of rijenkarper. Door onze passie voor karpervissen hebben wij onze eigen bloedlijn gecreëerd. Dit ras bestaat uit 75% Valkenswaardsbloed en 25% Hongaars bloed. Wij hebben een nieuwe bloedlijn op de markt gezet die zeer fraai beschubd is en hard kan groeien.

Wij laten onze graskarpers vanaf jongs af aan opgroeien in opgroeivijvers die rijk gevuld zijn aan waterplanten. Hierdoor hoeven de graskarpers die wij hebben niet over te schakelen van droogvoer naar planten, omdat zij de planten nu al op hun hoofdmenu hebben staan.

Naast onze hengelsport/vijvervissen bieden wij u ook een assortiment aan siervissen aan zoals steuren, goudwinde en meer! Staan de siervissen die u zoekt niet bij de prijslijst? Neem dan contact met ons op wellicht kunnen wij u toch helpen!

Wilt u graag dat de vissen bij u bezorgd worden? Dat kan, wij doen ook aan bezorgingen. Informeer dan naar de scherpe bezorgtarieven.

Locatie

Wij zijn gevestigd in Oosterhout, NB.

Ook bezorging aan huis mogelijk

Tegen een vergoeding van €0,55 per km excl. btw willen wij graag de door u bestelde vissen bij u bezorgen.

error: Content is beveiligd!