Over ons

Over ons

Van Leeuwen Vijvervissen. Wij zijn begonnen als hobbykweker maar  zijn nu aan het uitgroeien tot een echte kwekerij met bijna 3ha aan opgroei en stockvijvers voor onze vissen. 

We richten ons vooral op de spiegelkarper en dan wel de zwaar beschubte spiegelkarper bijv. een volschub of een rijenkarper. Dit komt door onze passie voor karpervissen. Wij zijn ook onze eigen bloedlijn aan het creëren en die zal vanaf eind 2021 te koop zijn in verschillende formaten. Ook laten wij onze graskarpers vanaf jongs af aan opgroeien op onze eigen vijvers om zo de beste kwaliteit graskarper aan u te leveren. Verder bieden wij een ruim assortiment aan met verschillende soorten vijvervissen o.a. steuren, zeelt, goudwinde en meer!

Wij hebben er voor gekozen om op afspraak te werken zodat iedereen zonder tijdsdruk nieuwe vissen kan uitzoeken. 

Locatie

Wij zijn gevestigd in Oosterhout, NB. Daar kunt u de vissen zelf uitkiezen ongeacht het aantal. Ook hebben wij een afhaallocatie in Zoetermeer en Zwolle. Wilt u graag uw bestelling afhalen in Zoetermeer of Zwolle, dan kunt u ons vertellen wat u precies zoekt. Wilt u bijvoorbeeld een rijen, volschub of een normale spiegelkarper? Wij zorgen ervoor.

Ook bezorging aan huis mogelijk

Tegen een vergoeding willen wij graag de door u bestelde vissen bij u bezorgen.