contact

Wij hebben ervoor gekozen om alles op afspraak te doen. Neem contact op om een afspraak te maken om uw bestelling af te halen. 
Meer informatie of bestellen?
Bekijk onze gegevens hieronder.

Bezoek ons

Ophalen van bestellingen is mogelijk op afspraak.

Oosterhout, NB
Afhaallocatie Zoetermeer

Bel ons

Heeft u vragen of wilt u wat bestellen? Wij zijn bereikbaar op onderstaand telefoonnummer. Bel of stuur een bericht via WhatsApp. Mocht u telefonisch geen gehoor krijgen, dan nemen wij zsm contact met u op.

+31 (0)6 83 13 57 49

mail ons

U kunt ons mailen op onderstaand mailadres.
  Veelgestelde vragen

  Hieronder vindt u een overzicht met de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

  Nee, Zoetermeer is slechts een afhaallocatie. Hier zitten zelf geen vissen. Wij hebben een afhaallocatie voor het gemak van de klant. U kunt een bestelling plaatsen en deze afhalen bij een van onze afhaallocaties.

  Wilt u graag uw bestelling afhalen in Zoetermeer, dan kunt u ons vertellen wat u precies zoekt. Wilt u bijvoorbeeld een rijen, volschub of een normale spiegelkarper? Wij zorgen ervoor. Neem gerust contact met ons op. 

  Wij zijn 1 keer per week in Zoetermeer.

  Ja, wij bezorgen bestellingen tegen een vergoeding. 

  Bent u op zoek naar een vis die niet op onze website staat? Laat het ons weten. Wellicht dat wij u hiermee kunnen helpen!

  error: Content is beveiligd!