contact

Wij hebben ervoor gekozen om alles op afspraak te doen zodat iedereen de tijd krijgt om rustig en zonder tijdsdruk nieuwe vissen uit te zoeken. Neem contact op om een afspraak te maken. 
Meer informatie of bestellen?
Bekijk onze gegevens hieronder.

Bezoek ons

Ophalen van bestellingen is mogelijk op afspraak.

Oosterhout, NB
Afhaallocatie Zoetermeer of Zwolle

Bel ons

Heeft u vragen of wilt u wat bestellen? Wij zijn bereikbaar op onderstaand telefoonnummer. Mocht u telefonisch geen gehoor krijgen, dan nemen wij zsm contact met u op.

+31 (0)6 83 13 57 49

mail ons

U kunt ons mailen op onderstaand mailadres.
  Veelgestelde vragen

  Hieronder vindt u een overzicht met de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

  Ja, wij werken op afspraak. Mocht u bij ons langs willen komen dan kunt u ons een bericht sturen via WhatsApp om een afspraak te maken; 
  +31 (0)6 83 13 57 49

  Nee, Zoetermeer en Zwolle zijn slechts afhaallocaties. Hier zitten zelf geen vissen. Wij hebben een afhaallocatie voor het gemak van de klant. U kunt een bestelling plaatsen en deze afhalen bij een van onze afhaallocaties.

  Wilt u graag uw bestelling afhalen in Zoetermeer of Zwolle, dan kunt u ons vertellen wat u precies zoekt. Wilt u bijvoorbeeld een rijen, volschub of een normale spiegelkarper? Wij zorgen ervoor. Neem gerust contact met ons op. 

  Wij zijn 1 keer per week in Zoetermeer en 1 keer per 2 weken in Zwolle. 

  Ja, wij bezorgen bestellingen tegen een vergoeding. 

  Bent u op zoek naar een vis die niet op onze website staat? Laat het ons weten. Wellicht dat wij u hiermee kunnen helpen!